• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Robin Ettinger-Erichsen

Randers-midtbane: Vi slår Esbjerg

Randers-midtbane: Vi slår Esbjerg
Anita Graversen/Polfoto

Randers' centrale midtbanespiller Nicolai Poulsen har siddet ude med en skade, men gjorde comeback i sejren mod Lyngby. Nu vil han også slå Esbjerg.

Af Robin Ettinger-Erichsen

Han måtte melde afbud til OL efter et grimt uheld efter en duel mod Mustafa Amini fra AGF d. 31 juli, men mod Lyngby i sidste runde af Alka Superligaen, gjorde Nicolai Poulsen comeback.

Næste kamp for Randers, der er inde i en god stime med 17 point og en tredjeplads i Superligaen, er mod Esbjerg på fredag. Nicolai Poulsen ser frem til kampen og mener, at Esbjerg kan besejres.

Læs også: Optakt: Esbjerg fB - Randers FC

- Jeg forventer, at det bliver en kamp med mange dueller, og det er nogle dueller, vi skal vinde mange af for at få en sejr med - det er det, vi går efter. Og så forventer jeg, at Esbjerg kommer med fuld hug fra første minut og gerne vil levere en flot præstation for deres hjemmepublikum. Det er op til os at være klar på den opgave, men jeg ved, at hvis vi leverer den indsats, vi har leveret i rigtig mange kampe, så vinder vi også den kamp, siger Nicolai Poulsen til klubbens hjemmeside.

Den 23-årige midtbanemand spillede en lille halv time mod Lyngby og sigter nu på at starte på banen i næste kamp mod Esbjerg.

- Vi har nogle karantæner fredag, som åbner muligheden for mig til at starte, og det er selvfølgelig det, jeg går efter og håber på.

Det er begge mand i Randers' midterforsvar, der sidder ude med karantæne. Mads Fenger fik direkte rødt mod Lyngby, mens Mads Agesen har fået karantæne af DBU efter en forseelse mod Lyngbys Mathias Tauber, som dommeren ikke så. 

Kampen mod Esbjerg spilles på fredag med kickoff klokken 18.00 fra Blue Water Arena i Esbjerg.

Superliga

Mere Superliga

Fokus