Glen Riddersholm er ikke bange for at få en fyreseddel i AGF. Han er klar til at gå i krig med århusianerne.

AGF tabte søndag 1-2 til OB på hjemmebane, og dermed havnede århusianerne i den værste af de to puljer i nedrykningsspillet. AGF er således en del af pulje 2, hvor der fra start er fem point op til Silkeborg IF på andenpladsen og hele otte op til AaB. Det bliver et vanskeligt hul at lukke på seks kampe.

AGF har i det hele taget haft en sæson langt under forventningerne, og det har - i hvert fald i medierne - fået sædet til at brænde under cheftræner Glen Riddersholm, der dog tager spekulationerne om trænerfyring i stiv arm.

- Jeg er ikke bange for mit job. Jeg ved, at resultaterne lige nu er dårlige, men min opgave er at gøre noget ved det, jeg kan gøre noget ved, og møde ind topmotiveret, siger Glen Riddersholm til TV2 Østjylland og tilføjer:

- Jeg er ikke bange, jeg frygter ingenting. Jeg er klar til at gå i krig for AGF, og gå i krig for mit hold og stille mig op for mit hold. Og det er med den indstilling og attitude, at vi selv tager initiativet og viser retningen. Vi kan ikke klynke, vi kan ikke have ondt af os selv, men vi bliver nødt til at acceptere den præmis, vi lever under. Og jo mere, man snakker om det, jo mere bevidst bliver man om det, og så kan vi ikke bruge det som en dårlig undskyldning.

AGF har særligt i foråret været hårdt plaget af skader i det centrale forsvar, og det er ifølge Glen Riddersholm en af forklaringerne på, at resultaterne har svigtet i 2017. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO