• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Rundens Hold i Superligaen - 2. spillerunde

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Af Tipsbladet.dk

Anden spillerunde i Superligaen er overstået, og to runder skulle der går, før vi fik en top tre bestående af FC København, FC Midtjylland og Brøndby IF - de tre på forhånd udpegede favoritter. Brøndby smed dog point mod Randers, mens både FCM og FCK vandt. En tiltrægt sejr var der også til AC Horsens, der udklasserede et tamt Silkeborg-mandskab, mens Lyngby kom ned på jorden igen efter et klart nederlag til OB. 

Vi har set nærmere på de individuelle præstationer i den forgangne runde.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 2. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Måmand: Jesper Rask, Hobro IK (1)
Ingen målmænd havde flere redninger end Jesper Rask i denne runde. Det var ikke fordi, at Hobro-målmanden diskede op med den ene klasseredning efter den anden, men han var på sin plads og leverede en flot præstation. Har taget den gode form fra det sene forår med til denne sæson. 

Højre back: Kristoffer Pallesen, AaB (1)
I det store og hele er det ikke gået med Kristoffer Pallesen og AaB, som parterne havde ønsket sig, men søndag eftermiddag var der noget at glæde sig over. Den tidligere Viborg-profil fik chancen og kvitterede med en god præstation og en assist mod SønderjyskE.

Central forsvarer: Oliver Lund, OB (1)
Oliver Lund beviste sit værd for OB mod slutningen af sidste sæson, og han beviste også sit værd mandag aften. Han var den OB-spiller, der erobrede flest bolde og havde flest succesfulde afleveringer, og så havde han næstsidste fod på scoringen fra Troels Kløve. 

Central forsvarer: Malte Kiilerich, AC Horsens (1)
Silkeborg skabte stort set ingen chancer mod AC Horsens, og det var blandt andre Malte Killerichs fortjeneste. Den tidligere Hvidovre-spiller var stærk i luften og skilte sig godt af med bolden. Vigtigt for Horsens at få ham i gang. 

Venstre back: Michael Lumb, AC Horsens (1)
Michael Lumb er én af de bedste spillere i AC Horsens, og han foldede sig ud mod Silkeborg IF, hvor han først tordnede gæsterne foran med brag af et langskud, og lidt senere assisterede Nicolai-Brock Madsen med et præcist hjørnespark. Også defensivt var Lumb fremragende og var med afstand den Horsens-spiller, der lavede flest blokeringer. 

Højre midtbane: Isaac Atanga, FC Nordsjælland (1)
For godt en uge siden var der nok mange, der aldrig havde hørt om Isaac Atanga. Nu ligner han et bud på én af de helt store spillere i Superligaen i denne sæson. Den 19-årige ghaneser storspillede mod FC Midtjylland og scorede målet til 1-0. Lidt senere burde han også have fået en assist, men Godsway Donyoh misbrugte en kæmpe chance. Atangas hurtighed bliver en kæmpe gevinst for Farum-klubben i denne sæson. Det skulle såmænd ikke undre, at FC Nordsjælland ikke kommer til at savne Andreas Skov Olsen nævneværdigt. 

Central midtbane: Evander, FC Midtjylland (1)
Få spillere i Superligaen er så underholdene at betragte som Evander, når det kører for ham. Og det gjorde det mod FC Nordsjælland. Brasilianeren diskede op med et væld af flotte detaljer, og han var den FCM-spiller, som var mest i boldbesiddelse. Evander scorede et mål på straffespark og skabte desuden hele fire chancer til sine holdkammerater. 

Central midtbane: Dominik Kaiser, Brøndby IF (2)
Brøndbys tyske midtbanespiller bliver ved med at imponere og ved med at score. Mod Randers FC kom han atter på tavlen og spillede fint på den centrale midtbane. Kaiser kan stadig blive bedre til at have øje for fremadrettede afleveringer, men det er alt andet end lige imponerende, som han har forbedret sig i forhold til for bare et år siden. 

Venstre midtbane: Viktor Fischer, FC København (1)
FCK-stjernen har ramt formen allerede tidligt på sæsonen, og i fredagskampen mod AGF mere eller mindre ejede han banen. Fischer diskede op med lækre driblinger, fine frispilninger og hårdt arbejde. Viktor Fishcer fik ikke scoret, men han forlod banen med to assists. 

Angriber: Nicolai Brock-Madsen, AC Horsens (1)
Det er længe siden, at Nicolai Brock-Madsen var en god angriber i Randers FC. Nu arbejder han på at blive en god angriber i AC Horsens, og han synes at være på rette vej efter to mål mod Silkeborg. Nicolai Brock-Madsen spillede som sådan ikke nogen prangende kamp, men egentlig vil man jo bare gerne have mål fra sine angribere. Og det leverede Brock-Madsen - sammen med en masse vundne hovedstødsdueller. 

Angriber: Bashkim Kadrii, OB (1)
Det var Sander Svendsen, der løb med opmærksomheden og blev kåret som man of the match på Nature Energy Park, men det var altså Bashkim Kadrii, der var bedst set over 90 mintter. Et mål, en assist og et par elegante vendinger var bare nogle af de ting, angriberen diskede op med. 

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.