• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Saba Lobjanidze: Jeg vil aldrig glemme tiden i Danmark

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Saba Lobjandize er kommet godt fra start i Tyrkiet, men han sender ofte varme tanker i retning mod Randers FC.

Af Ole Hoffskov

Saba Lobjanidze skiftede i januars transfervindue fra Randers FC til tyrkiske MKE Ankaragücü, og han nyder opholdet i Istanbul, men sender mange varme tanker mod Danmark og Kronjylland, fortæller han til Randers Amts Avis.

Den georgiske offensivspiller var Randers FC's største profil i tre sæsoner, og det sikrede ham altså et lukrativt skifte til Tyrkiet, selv om der var mange andre bejlere - også fra Superligaen.

Læs også:Randers-boss: Godt signal af FC København-spillerne

I 84 Superliga-kampe for "hestene" scorede Saba Lobjanidze imponerende 28 mål, og han er Randers FC evigt taknemmelig.

- Det var en helt fantastisk tid. Der var et specielt bånd til fansene, og jeg havde det godt med folk i klubben, både mine holdkammerater og staben, som sørgede for, at jeg følte mig godt tilpas. Tiden i Danmark vil jeg aldrig glemme, og jeg håber, at jeg får mulighed for at komme tilbage en dag og sige ordentligt farvel, siger Saba Lobjanidze til Randers Amts Avis.

Læs også:Også Randers får penge af DBU: Hjælper på den korte bane

Inden den tyrkiske liga blev sat på pause, nåede Saba Lobjanidze at spille syv kampe for MKE Ankaragücü og score et enkelt mål - det blev sat ind i en 2-1-sejr på hjemmebane over storklubben Fenerbahce.

Da Saba Lobjanidze skiftede til MKE Ankaragücü, havde klubben kun lige akkurat fået styr på økonomien igen, og der er fortsat styr på det. Georgieren fortæller til Randers Amts Avis, at lønnen hidtil er faldet til tiden.

Saba Lobjanidze og holdkammeraterne er næstsidst i den tyrkiske liga og har dermed kurs mod nedrykning. Der er dog kun to point op til Malatyaspor på den rigtige side af nedrykningsstregen. 

Læs også:Krisen kostede Randers-angriber et klubskifte

Læs også:Avis: Superligaen kan blive afgjort efter grundspillet

Læs også:Divisionsforeningen: Her er plan A, B og C

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.