• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

SIF-profil ramte modstander i skridtet: Vil undre mig, hvis sagen tages op

Silkeborg-spilleren Jens Martin Gammelby havde en fod langt fremme søndag aften, hvor Silkeborg tabte med 1-2 til Lyngby i den første af to playoffkampe. Men han kan ikke selv se, at det skulle ende med en sag og forklarer i stedet, at det var tilfældigt.

Af Kenneth Jensen

Det er helt åbent i opgøret mellem Lyngby BK og Silkeborg IF, efter hjemmeholdet Lyngby søndag aften vandt med 2-1 hjemme over midtjyderne.

I sådanne kampe handler det om små marginaler, og spørgsmålet er, om Silkeborg må undvære en af de spillere, der kan være med til at tippe marginalerne over til SIF's fordel, når returkampen spilles på søndag i Sillkeborg.

I første halvleg havde Jens Martin Gammelby en batalje med Lyngbys Jeppe Kjær. Silkeborg-backen føler, han blev lagt ned af Jeppe Kjær, og at han så efterfølgende ramte ham med foden. Billederne viser det, der ligner en aktiv handling med foden mod Jeppe Kjærs mest private dele.

Og så er spørgsmålet altså, om sitautionen bliver taget op af Fodboldens Disciplinærudvalg - dommer Michael Johansen så i hvert fald ikke ud til at se situationen i løbet af kampen.

- Det er ikke noget, jeg frygter, bliver taget op. Det vil undre mig meget, hvis det gør, siger Jens Martin Gammelby.

- Jeg føler, han lægger mig ned med armene, at han bryder ind i mig, så jeg vælter baglæns. Og så kan jeg godt mærke, at min fod ryger op i et eller andet på ham. Jeg når ikke at se, hvad det er, forklarer den talentfulde back.

Silkeborg-holdet så noget slukøret ud, men Davit Skhirtladzes straffesparksscoring til 1-2 betyder reelt, at opgøret er helt åbent.

- Det var ikke det resultat, vi kom efter, men når vi står her nu, må vi erkende, at det ene mål, vi scorede, kan blive afgørende.

- Vi skal også huske på, at det kun er et år for os. Står der 1-0 på hjemmebane, er det os, der er videre, siger Jens Martin Gammelby.

Jens Martin Gammelby og Silkeborg-holdet skal forberede sig på pokalfinalen torsdag, og så er der altså returkamp i Silkeborg på søndag.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus