• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Signal om mere spilletid? FCK-talent får nyt rygnummer

To spillere løber på banen med rygnummer, når FCK indleder den kommende Superliga-sæson. Får Mohamed Daramys vedkommende betyder det skiftet væk fra et anonymt nummer.

Af Nicklas Grodt Degn

Nogle gange kan et nyt rygnummer i en fodboldklub være et signal om en spillers nyfundne position i hierarkiet, og hvis den tolkning skal tages for gode vare, kan den kommende sæson blive lidt ekstra spændende for FCK-talentet Mohamed Daramy.

Den 17-årige angriber fra Sierra Leone får nemlig det relativt anonyme nummer 40 skiftet ud med et noget mere iøjnefaldende nummer 11. Det skriver FCK på klubbens hjemmeside. Daramy har hidtil spillet 11 Superliga-kampe.

Også angrebskollegaen Pieros Sotiriou skal have ny trøje. Fremover skal det ikoniske angribernummer ni nemlig stå på cypriotens, hvor nummer 28 hidtil har prydet.

FCK tager hul på den nye sæson ude mod OB den 14. juli.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.