• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Slagen Peter Sørensen: Hobro fortjente sejren

Det var en ærlig Silkeborg-træner, der efter kampen mod Hobro anerkendte, at hjemmeholdet var det bedste hold på banen i mandagens superligakamp

Af Mikkel Sloth

Det blev til et snævert nederlag på for Silkeborg, da Hobro hjemme på DS Arena vandt 1-0 mandag aften. Her dominerede hjemmeholdet gennem det meste af kampen, selvom Silkeborg ad flere omgange var tæt på at udligne. 

Efter kampen snakkede TV3 Sport med Silkeborgs træner Peter Sørensen, og han anerkendte fuldt ud, at Hobro fortjente sejren. 

- Ja, det synes jeg vel egentlig. Jeg synes, at Hobro var lidt bedre i nærkampene også. De var også lidt bedre til at få fat i det, der faldt ned. Så synes jeg vi savnede lidt kvalitet til at lykkes med det, vi dog havde. Så, overall der må vi jo sige, at det var ikke ufortjent, og jeg lykønsker Hobro med en ny sæson.

Nederlaget betyder, at Silkeborg nu med garanti skal ud i flere kampe om at undgå nedrykning. De kan nemlig ikke længere hente hverken Hobro eller AGF, der sidder på de to øverste pladser i nedrykningsgruppe 1. Her skal de møde et af de to nederste hold fra nedrykningspulje 2, hvilket betyder to kampe mod enten Lyngby eller Randers.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus