Byrådet i Haderslev har besluttet, at sætte 18,7 millioner kroner af til overdækkede endetribuner på Sydbank Park.

I tirsdags vedtog Haderslev Byråd næste års kommunale budget og i det fremgår det, at der i hvert af årene 2018 og 2019 afsættes fem millioner kroner til stadionbyggeri, og at der i 2020 bruges 8,7 millioner kroner.

Pengene skal bruges på at "lukke" stadionet i Haderslev, så Sydbank Parks nord- og sydender bliver overdækkede.

I SønderjyskE er man meget tilfreds med beslutningen, der betyder, at der kommer bedre forhold for både hjemme- og udeholdets fans.

- Det er alletiders. Det har ligget i pipeline i en årrække, siger direktør Klaus Rasmussen fra SønderjyskE til jv.dk.

Arbejdet på Sydbank Park vil blive udført over de kommende tre år, hvor der i vinter- og sommerpauserne, og forhåbningen er, at stadionet på denne tid i 2020 vil stå færdigt.

HFK Tribune, som ejer tribunerne, oplyser, at de nu skal i gang med at drøfte byggeriet med Haderslev Kommune og SønderjyskE. I første omgang er målet at opfylde DBUs stadionkrav om 10.000 tilskuerpladser, men derudover vil man også gerne se på muligheden for at leve op til Europa League-kravene om siddepladser.

Til at starte med er det udebaneafsnittet, der bygges på, hvorefter turen kommer til tribunen nordenden, hvor de lokale fans holder til. Foruden de to endetribuner bliver østtribunen også bygget færdigt.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO