2016-03-20 14:18
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Mikkel Hedegaard var en lykkelig mand efter forrygende træffer og rolle som matchvinder mod FC Midtjylland.

SønderjyskE lignede ikke et hold i nærheden af point, da holdet søndag havde besøg af de danske mestre fra FC Midtjylland. Ti minutter inde i anden halvleg var sønderjyderne nede med 0-2, men et vildt comeback ændrede det billede til 3-2. Et resultat der betyder, at SønderjyskE nu er alene på andenpladsen i Alka Superligaen. 

Den helt store helt på Sydbank Park blev unge Mikkel Hedegaard, der afgjorde med tyve minutter igen. Dette med et forrygende træf fra distancen, hvor han smadrede bolden i mål i det lange hjørne. Et bud på årets mål, og efter kampen havde den unge indskifter svært ved at tro på situationen: 

- Jeg ved sku ikke helt, hvad der sker. Det er en lang bold, der bliver headet væk, som jeg får tæmmet med brystet. Så sparker jeg bare til den. Det var et lucky punch, og det var totalt surrealistisk, at den gik i mål. Jeg havde tænkt over inden kampen, hvor fedt det kunne være, hvis jeg scorede. At det skete har jeg slet ikke ord på, siger Mikkel Hedegaard til TV3 Sport 1 og fortsætter: 

- Det er typisk os det her. Vi viser sindssyg moral, mens vi viser de værdier, som vi står for. Det her er et cadeau til hele holdet, udtaler Hedegaard. 

SønderjyskE har nu 39 points i Alka Superligaen. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO