SønderjyskE pryglede usikre AaB

Tilskuerne på Aalborg Portland Park kunne opleve en heftig start med to straffespark i hver ende og begge med bolden i netmaskerne.

Tilskuerne på Aalborg Portland Park kunne opleve en heftig start med to straffespark i hver ende og begge med bolden i netmaskerne. Jores Okore tabte bolden i midten af banen, før han med sit returløb begik straffespark. Philip Zickelnagel kvitterede med et straffesparks-mål, som Nicolai Larsen havde fingrene på.

To minutter efter havde Sebastian Mielitz hænderne oppe for at bokse bolden væk men ramte Jannik Pohl. Angriberen udlignede stensikkert til 1-1.

Christian "Greko" Jakobsen ville det anderledes. Et kvarter efter udligningen driblede han forbi Edison Flores og sendte et indlæg på hovedet af Troels Kløve. Ekstase hos SønderjyskE, som igen havde bragt sig foran. Denne gang med 1-2.

Kantspilleren, "Greko", var dog ikke færdige med at assitere sine medspillere. Kort før halvleg fandt han Marcel Rømer, hvis flade afslutning endte i nederste målhjørne til pausestililngen 1-3.

Efter halvlegen brændte det på hos SønderjyskE, men det store pres rystede intet mål af sig. Lyspunktet, Kristoffer Pallesen, leverede ellers fornemme indlæg, som aldrig fandt en skarp modtager.

Mikael Uhre headede gæsterne på 1-4 - endnu engang på et oplæg af Christian "Greko" Jakobsen. Den tidligere Tottenham-profil, Filip Lesniak, blev skiftet ind det sidste kvarter, men debutanten kunne sammen med AaB ikke ændre stillingen på måltavlen.