2016-03-16 10:52
Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Youssef Toutouh vil vinde mesterskaber med FC København - noget, han aldrig har prøvet.

Han var skadet i opstarten og de første par runder af Superliga-foråret, men søndag vendte Youssef Toutouh tilbage med succes, da han blev indskiftet i FC Københavns sejr på 6-2 over AaB, hvor han tilmed scorede målet til 5-2.

For den 23-årige midtbanespiller er dette et vigtigt forår. Han skal følge op på et godt efterår, hvor han fik slutprodukt i sit spil - primært i form af mål - og nu går han ind til de afgørende kampe med det altoverskyggende mål at vinde mesterskabet.

Noget, han ikke har prøvet før.

- Personligt vil jeg gerne vise endnu mere, score endnu flere mål og vinde titler også. Det er vi godt på vej mod, og nu skal vi fortsætte. Det går rigtig godt for holdet, og jeg vil gerne bidrage med meget mere offensivt. Jeg har vist, at jeg også kan løbe, så nu skal jeg vise, hvilken type spiller jeg er, og de kvaliteter, jeg også har, siger Youssef Toutouh til tipsbladet.dk.

Youssef Toutouh var udlejet til Esbjerg, da FC København vandt mesterskabet senest, og derfor har den høje kantspiller ikke prøvet at stå med pokalen i sine hænder. Han har dog vundet DBU Pokalen så sent som i sommer, og nu jagter han en gentagelse af sidste års triumf.

- Jeg har ikke vundet mesterskabet endnu - det har været en drøm. Da jeg var udlejet, vandt de, så på det punkt har jeg været uheldig. Men det går godt, jeg er her nu og er del af holdet, så det er bare om at fortsætte. Pokalturneringen prioriterer vi højt, så den (kampen mod Randers, red.) skal vi ikke tage for let på, siger Toutouh.

Toutouh er på kontrakt i FC København frem til sommeren 2018, og han er af de spillere, der har været i klubben i længst tid. Derfor er det heller ikke unaturligt, at han skal til at tage mere ansvar på banen.

- Det kan godt være, jeg er ung, men jeg har spillet her i fem år. Jeg kender alle spillerne, så selvfølgelig er jeg en af dem, der skal ind og vise noget og tage ansvar og præstere. Jeg skal blive bedre til at vise mig frem som en af de forreste. Selv om jeg er ung, skal jeg tage ansvar - jeg har et job der, fordi jeg skal vise, at jeg har været her i lang tid, siger han.

Hvis Youssef Toutouh er klar til mere end de godt 20 minutter, han fik mod AaB søndag, er de tikke utænkeligt, at FCK-træner Ståle Solbakken bruger Toutouh fra start mod Randers onsdag aften.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO