• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Tre danskere topper Premier League-liste: Har spillet samtlige minutter

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jonas Lössl, Kasper Schmeichel og Mathias "Zanka" Jørgensen er blandt 14 spillere, som har spillet alle minutter i Premier League i denne sæson.

Af Anders Dehn

De er åbenbart driftsikre, de danske defensivspillere i Premier League. For tre af dem topper listen over spillere, der har fået fuld spilletid i alle kampe i ligaen i denne sæson. Det viser statistik fra Premier Leagues officielle hjemmeside.

Ikke så overraskende har Kasper Schmeichel spillet samtlige minutter for Leicester City siden i sommer, ligesom hans målmands- og landsholdskollega Jonas Lössl i Huddersfield Town har.

I samme klub optræder Mathias "Zanka" Jørgensen, der også har fået alle tilgængelige 2430 minutter i Premier League i denne sæson, efter han kom til klubben fra FC København i sommerens transfervindue.

Dermed er Danmark det land, der udover England har flest spillere i toppen af listen. I alt 14 mand har fået fuld tid, heraf seks englændere, tre danskere, to spaniere, en australier, en polak og en bosnier.

Der er desuden klar overvægt af defensive spillere, da halvdelen er målmænd, fem er forsvarsspillere, to er midtbanefolk, og ingen af de 14 optræder i angrebet. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus