• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Vejle får testkamp mod tysk 2. Bundesliga-klub

Superliga-klubben Vejle Boldklub spiller i næste uge mod 2. Bundesliga-klubben Holstein Kiel.

Af Kenneth Jensen

Mens der i den kommende uge er landsholdspause, er det ikke sådan, at spillerne i Vejle Boldklub ligger på den lade side.

Klubben sørger nemlig for, at de spillere, der ikke skal i landsholdstjeneste, kommer i kamp.

På sit website fortæller kubben, at den har arrangeret en testkamp mod tyske Holstein Kiel fra 2. Bundesliga. Opgøret spilles fredag den 16. november klokken 14.00 i Kiel.

- Vi vil gerne holde de spillere, som ikke er afsted med landshold i gang med en træningskamp i kamppausen der er mellem kampen mod FC Midtjylland og kampen mod AaB. Holstein Kiel viste allerede interesse for at møde os i en træningskamp i landskamppausen i sidste måned, men her havde vi en pokalkamp mod Nykøbing FC at gøre os klar til. Nu møder vi i stedet Holstein Kiel fredag eftermiddag i Tyskland i landskamppausen.

- Det er en god test mod et stærkt hold fra 2. Bundesliga og vi får dermed de bedste betingelser, for at stå helt skarpt til kampen mod AaB fredag den 23. november, siger teknisk chef i Vejle Boldklub Jacob Krüger til klubbens hjemmeside.

Inden nogle af spillerne går på landsholdspause, er der lige et opgør mod FC Midtjylland, der venter. Det opgør spilles i Herning.

Superliga

Mere Superliga

Fokus