• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Vejle giver bøder og karantæner til ballade-trio

Vejle Boldklub har identificeret tre personer, der lavede ballade i opgøret mod AGF, og de straffes alle med karantæner og bøder.

Af Ole Hoffskov

Det er nu ved at være nogle døgn siden, at opgøret mellem Vejle Boldklub og AGF blev fløjtet af, men det er, som om at pulsen stadig ikke er faldet helt ned.

Et usportsligt mål på efter dommerkast med et efterfølgende foræringsmål, et direkte rødt kort, et brændt straffespark, et hattrick, masser af skænderier og seks scoringer var bare nogle af de ingredinser, kampen indeholdt.

Og så blev der også lige kastet en skraldespand på banen midt i det hele.

I anden halvleg løb frustrationerne over med en Vejle-fan, der kastede skraldespanden ind på banen og ramte den ene linjedommer Danny Kolding på skulderen. Derudover var der ballade med en baneløber samt en tredje person, og Ekstra Bladet skriver mandag, at Vejle Boldklub har identificeret trioen, der naturligvis ikke slipper billigt fra episoderne.

Ifølge avisen har alle tre fået mindst et års karantæne fra Vejles hjemmebane i Nørreskoven samt en bøde på 5.000 kroner. Desuden er trioen blevet meldt til politiet, der nu skal tage stilling til, hvad der videre skal ske i sagen.

AGF vandt opgøret mod Vejle med 4-2. 

Superliga

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udeban...

Mere Superliga

Fokus