19-årig dansker laver hattrick i Newcastle
Talent

Elias Sørensen scorede mandag tre mål for Newcastles U23-mandskab.

Der er stadig et stykke vej til førsteholdsfodbold i Premier League-klubben Newcastle for den 19-årige danske angriber Elias Sørensen. Men vejen er muligvis blevet en hel del kortere, efter mandagens U23-kamp mellem Newcastle og Fulham.

Her scorede det tidligere HB Køge-talent nemlig hattrick for de sort/hvid-stribedes 5-2 sejr.

Elias Sørensen kom på tavlen med sin scoring til 2-0 efter 36 minutter. Seks minutter inde i anden halvleg gjorde han det til 3-0 for hjemmeholdet. Og efter to reduceringsmål fra Fulham slog Newcastle til igen. Først på mål af Juanito og efterfølgende i det 86. minut, da Elias Sørensen lukkede forestillingen med sit tredje mål i opgøret.

Newcastles U23-mandskab ligger på ottendepladsen i rækken, der indeholder 12 hold. Derudover ligger Elias Sørensen på en delt andenplads på topscorerlisten med seks mål i sæsonens syv kampe - ét mål bag Wolvews' Benny Ashley-Seal.

Elias Sørensen skiftede til klubben fra HB Køge i sommerens transfervindue.