• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil SpilXperten

Dagens Double: England straffer trætte kroatere

Dagens Double: England straffer trætte kroatere
Foto: Getty Images

Kroatien har spillet to gange 120 minutter i deres knockoutkampe. Har Luka Modric og co. nok tilbage i tanken til at matche England i VM-semifinalen? Vi tvivler.

Af SpilXperten

Spilstop 20:00
Kroatien - England 2
Odds 2,28 ved 888sport

Spilstop 22:00
Valur - Rosenborg 2
Odds 1,40 ved 888sport

Samlet odds: 3,19 ved 888sport

Kroatien skulle bruge 120 minutter + straffespark på at gå forbi både Danmark og Rusland, og nu bliver det altså ikke nemmere, når England venter i semifinalen. Englænderne anstrengte sig ikke nævneværdigt, da de slog Sverige med 2-0 i kvartfinalen, og de engelske spillere bør have noget friskere ben end de kroatiske.

Kroatien må undvære vigtige Vrsaljko, og der er tvivl omkring både Subasic og Lovren. Det engelske landshold er meget velorganiseret under Southgate, og det kan blive svært for kroaterne at skabe målchancer. Samtidig har man en offensiv talisman i Kane. England bør have fine muligheder for at booke finalebilletten allerede i den ordinære spilletid.

Valur tager imod Rosenborg i den første kvalifikationsrunde til Champions League, og vores vurdering er, at islændingene er overmatchet. Bendtner og co. kommer ind til opgøret med tre back-to-back sejre i bagagen, og de er vant til at konkurrere på et højere niveau end Valur.

Valur har spillet seks europæiske kvalifikationskampe de seneste år, og de har tabt fire af disse (de tabte blandt andet med både 1-4 og 6-0 til Brøndby i 2016). Rosenborg har fortsat en håndfuld spillere, der døjer med skader, men man bør igen kunne håndtere fraværene.

Leveret af SpilXperten.com – se alle bookmakernes VM-tilbud.

Superliga

Mere Superliga

Fokus