• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Målfest i Portugal

Foto: Getty Images

Der var gang i den i det første opgør i Glasgow. Vi tror på en ny en af slagsen i aften i Braga.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 18.00
Braga - Rangers, over 2,5 mål
Odds 1,93 hos Bet365

Spilstop 20.45
Fulham - Swansea X2
Odds 2 hos Bet365

Samlet Odds: 3,86 hos Bet365

Der var i den grad aktion og drama i det første opgør i Glasgow, hvor Rangers sidst i kampen vendte 0-2 til 3-2. Inden da havde Braga fuldstændig styr på tingene. Der var masser af afslutninger og direkte spil.

Nu venter et returopgør i Braga, hvor det nemt kan ende med samme scenarie, og så er det svært at forestille sig, der ikke kommer chancer til mindst tre mål. Braga skal frem og jagte sejren fra start, og uanset stillingen undervejs skal et af holdene frem.

Rangers kan ikke spille defensivt, så de skal nok komme fremad, ligesom Braga, der er også har styrken i offensiven, hvilket vi også så i kampene mod Brøndby.

Vi spiller over 2,5 mål.

Der er vigtige point på spil i Fulham, når værterne tager imod Swansea i den bedste halvdel af The Championship. Fulham var ved at få helt fat i den direkte oprykning til Premier League, men de sidste tre kampe har blot budt på to point og to scoringer. Blandt andet er det blevet til et nederlag hjemme mod ligaens svageste hold fra Barnsley på 0-3.

Swansea er omvendt uden nederlag i tre kampe og kan med en sejr bringe sig to point fra playoff. Begge hold kan stille i stærkeste opstilling i en kamp, vi tror, bliver meget lige. Derfor tager vi X2 til dobbelt op.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.