• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Danmark til VM efter pausen

Dagens Spilforslag: Danmark til VM efter pausen
Foto: Lars Rønbøg (Getty Images)

Bredden på den danske bænk bliver afgørende efter pausen og en tæt 1. halvleg.

Af Stefan Buur Hansen

Tirsdag 20.45
Irland - Danmark
X/2
5,60 @ NordicBet

Tanken bag dette spil er, at begge hold vil se hinanden an den første del af kampen, hvorefter de taktiske bånd langsomt løsnes. Og her taler det til dansk fordel, at Åge Hareide har flere kreative og potentielt kampafgørende spillere at skyde med fra bænken, end hvad kollega Martin O’Neill kan prale af.

Stillingen har været uafgjort ved pausen i tre af Irlands fem hjemmekampe i VM-kvalifikationen, hvor Moldova er det eneste hold, irerne har scoret imod i løbet af 1. halvleg.

Danmark har ganske vist leveret tidlige scoringer i udekampene mod både Armenien, Montenegro og Kasakhstan, men både modstander og scenarie er et helt andet her.

Irland har typisk haft bolden i 35 procent af tiden i denne VM-kvalifikations udekampe, mens tallet har ligget i underkanten af 50 procent på eget græs. Det giver Danmark bedre muligheder for at variere spillet, som endte med et væld af fysiske dueller midt på banen, alt for mange lange bolde og en mangel på åbne scoringsmuligheder i Parken.

Uafgjort er det bedste bud på pausestillingen, hvorefter kampen hen ad vejen er nødt til at åbne sig. Det vil give mere plads til utrættelige Christian Eriksen på midtbanen, ligesom det vil give Åge Hareide mulighed for at skyde med skarpt fra bænken, hvor han som sagt råder over flere mulige matchvindere.

Danmark var det bedste af de to hold i Parken, og det bør de rød/hvide også være i aftenens returopgør. Om det så udmønter sig i mål – og ultimativt: kvalifikation til VM – må tiden vise, men til odds 5,60 er det værd at forfølge et scenarie, som involverer både en vis statistisk logik og en lykkelig afslutning.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus