• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Bettingfamily.com .

Dagens Spilforslag: FC Midtjylland tæver ikke Lyngby på heden

Foto: Getty Images / Lars Ronbog

FC Midtjylland er klare favoritter, men er de blevet gjort til for store favoritter? Jeg tror det!

Af Bettingfamily.com .

Klokken 19.00
FC Midtjylland - Lyngby BK
Lyngby BK +2.0 (AH)
1.65 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Den danske Superliga er tilbage! Vi mangler rundens sidste kamp, som er favoritterne til titlen FC Midtjylland der hjemme på heden tager imod Lyngby.

FC København skuffede i sæsonåbneren imod Esbjerg fB, hvor det tabte med 1-0 på mål af Austin. Det betyder, at FC Midtjylland med en sejr kan spille sig hele syv point foran deres nærmeste konkurrenter.

De kunne sagtens gå ud og vinde denne kamp, som de så ofte gør hjemme på MCH Arena, men de behøver ikke at tæve Lyngby ud af banen. De har ikke haft for vane at vinde med mere end et mål i denne sæson, hvor hele 9 ud af deres 10 kampe er endt med enten nederlag, uafgjort eller sejr på et mål.

Lyngby har overrasket og ligger fint til efter deres oprykning i sommers. De spiller ligeledes mange tætte kampe og må være helt opsat på denne kamp, hvor de kan hente vigtige point om at ende i top 6. De har i deres seneste 10 kampe kun tabt med to mål i en kamp, ellers har de vundet, spillet uafgjort eller tabt med et mål.

Lyngby +2.0 (AH) mål er der god værdi i, også selvom FC Midtjylland er favoritter og burde vinde, så er Superligaen bare så tæt og der bliver sjældent vundet med to overskydende mål. Sker det her, så refunderes indsatsen, der tabes kun ved nederlag på tre mål.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.