• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Grimsby gæster tophold i storform

Dagens Spilforslag: Grimsby gæster tophold i storform
Foto: Getty Images

Grimsby kommer på en svær opgave, men hvis man i det mindste kan komme på tavlen, er chancen for en kamp med mindst tre scoringer stor.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 16.00
Swindon – Grimsby
Over 2,5 mål
2,05 @ bet365

To af League Two’s mest formstærke hold mødes på The County Ground, når topholdet fra Swindon tager imod Grimsby. Gæsterne er hoppet fra nedrykningsræs til midterhold efter en stærk stime, hvor holdet har hentet 11 af 15 mulige point. Og det har bestemt ikke været kedeligt: fem af de sidste seks kampe er gået over linjen på 2,5 mål.

Over for det står topholdet Swindon, som har brugt de seneste tre hjemmekampe på at vise muskler ved at slå de øvrige hold i oprykningsfeltet under dem. Også her var der mål på tavlen, da alle kampe gik over linjen på 2,5 mål, mens Swindon samlet har scoret 20 mål i de sidste 10 hjemmekampe efter en træg sæsonstart på eget græs.

Set over hele sæsonen er andelen af kampe med over 2,5 mål ikke overvældende for Swindon hjemme eller Grimsby ude. Det er formentlig årsagen til, at spillet her belønnes med odds 2,05. Men ser vi på de to holds nuværende form, bør der være mål i vente. 4 af de sidste 5 Swindon-kampe er gået over linjen på 2,5 mål, mens det samme gælder for fire af Grimsbys seks sidste udekampe mod hold fra top 6.

Grimsby kommer på en svær opgave, men hvis man i det mindste kan komme på tavlen, er chancen for en kamp med mindst tre scoringer stor. Jeg går derfor imod markedets vurdering og satser på en målrig kamp i det sydvestlige England til flotte 2,05.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.