Superliga

Ousted vil væk fra Randers

David Ousted vil væk fra Randers efter at have fået besked om, at han skal sidde på bænken i sæsonens sidste to kampe.

Målmanden David Ousted har siddet ude med en skulderskade i de seneste to kampe. Nu er han imidlertid klar igen, men træner Peter Elstrup har givet ham besked om, at den hidtidige reserve Peter Friis Jensen står sæsonens sidste to kampe. Ousted kommer altså til at varme bænk mod både FC Midtjylland og Esbjerg, og det ser han som et tegn på, at Randers ikke længere kan bruge ham.

- Jeg er utrolig skuffet over den her beslutning, og jeg ser det som et klart budskab om, at jeg ikke kan bruges mere. Vi står overfor sæsonens to vigtigste kampe, og så vælger de at sætte førstemålmanden af. Jeg meldte mig klar i søndags og er kommet tilbage i træning med en enorm selvtillid. For mig at se har klubben nu meldt klart ud, hvad de vil, og derfor er jeg åben for et klubskifte i sommerpausen, siger David Ousted til tipsbladet.dk.

Målmanden skiftede i sommer SønderjyskE ud med Randers FC, hvor han fik en treårig kontrakt. I den kontrakt blev der indskrevet en frikøbsklausul på én million euro (godt 7,5 millioner kroner), der gør, at han kan skifte, hvis der kommer en klub og lægger det beløb på Randers' bord.

- Jeg har spillet en fornuftig sæson og vist et højt fodboldmæssigt niveau, og jeg synes, at jeg har bevist, at jeg er en god målmand. Lige nu ønsker jeg ikke at lukke nogen døre, så både udlandet og en anden dansk klub kunne være interessant. Og det må vi tage en snak om, efter sæsonen er slut på søndag, siger Ousted.

LÆS OGSÅ: Beckmann: Brøndby gav os nyt liv

Den 26-årige målmand var klart førstevalg i sæsonens første 29 kampe, men i morgen og på søndag sidder han altså på bænken, hvorfra han vil støtte Peter Friis Jensen og resten af holdet.

- Det her har intet med Friis at gøre, for han har gjort det godt. Jeg har bare stået i den her situation før, og jeg har noget erfaring i at spille de her kampe, men jeg har tænkt mig at støtte ham og holdet, så godt jeg kan, siger Ousted.