Generelle

Ousman Jallow har fundet ny klub

Den tidlgiere Brøndby-spiller Ousman Jallow tørner de næste to år ud for Caykur Rizespor i den næstbedste tyrkiske række.

Ousman Jallow har været klubløs, efter han forlod Brøndby efter sidste sæson. Nu har Jallow imidlertid skrevet kontrakt med Caykur Rizespor fra den næstbedste tyrkiske række. Det bekræfter hans agent Ibrahim Jallow.

- Ousman har i dag skrevet under på en kontrakt for de næste to år med Rizespor. De ville gerne lave en treårig aftale, men vi ville hellere lave en kortere aftale, og så kan vi forlænge senere, hvis det er det, vi vil, siger Ibrahim Jallow til tipsbladet.dk.

Agenten beretter, at der var flere klubber inde i billedet, men at Caykur Rizespor præsenterede Jallow-lejren for den bedste plan. Og så betød det også noget, at træneren Hüseyin Kaplar har fulgt Jallow i lang tid.

- Han rykkede op med Samsunspor i sidste sæson og har så overtaget Rizespor. Han ville have Ousman til sin tidligere klub, så han kender ham og har set ham spille i Brøndby. Ousman vil have spilletid, og det får han i Rizespor, der har store ambitioner og satser på at rykke op. Ousman er meget glad og glæder sig rigtig meget til at spille for dem, forklarer agenten.

Caykur Rizespor spillede med om oprykning til den bedste række i sidste sæson, men røg ud i playoff-spillets semifinale.