Superliga

Johnny Thomsen har fundet sin udvej

SønderjyskE står klar med åbne arme, hvis Johnny Thomsen ikke vil tage kampen op med Lars Jacobsen og Christian Gamboa i FCK.

Johnny Thomsens seneste uge har været lidt af en nedtur. Onsdag forlængede Lars Jacobsen sin aftale med FC København med to et halvt år, og torsdag kunne Thomsen så se den unge Christian Gamboa få sin debut på højre back i Europa League, hvor Thomsen ellers - qua Lars Jacobsens manglende registrering i turneringen - hidtil havde været sikker starter. Degraderingen fra andet- til tredjevalg fik da også Thomsen til at lufte sin frustration.

- Det er for meget med tre højrebacker. Det tror jeg, både klubben og vi
spillere synes. Hvis der findes en løsning, tror jeg, at man vil kigge
positivt på det, sagde Johnny Thomsen i torsdags og bekræftede, at han havde talt med sin agent om situationen.

Læs også: Thomsen: Vink med en vognstang

Johnny Thomsen står dog heller ikke helt uden muligheder for at finde en ny klub, skulle han selv og FC København finde ud af, at det er den bedste løsning. I Thomsens tidligere klub SønderjyskE står de nemlig klar til at tage imod højre backen, skriver Jydske Vestkysten.

- Johnny ved ikke helt selv, om han vil blive og kæmpe for sin plads. Vi holder kontakt med ham, siger SønderjyskEs sportschef, Ole Nielsen, til avisen.

Dermed kan Johnny Thomsen altså snart være tilbage i den klub, han forlod for bare et halvt år siden for at tage til FC København som afløser for tjekkiske Zdenek Pospech. Johnny Thomsen har i sit første halve år i klubben spillet 17 kampe for FC København fordelt på Superligaen, Champions League-kvalifikationen, Europa League og DBU Pokalen. Og måske har han altså også spillet sin sidste kamp for de danske mestre.