Beckham kan få MLS-klub til Miami
Illustration
Generelle

Beckham kan få MLS-klub til Miami

Den nu pensionerede fodboldspiller kigger på faciliteter i Miami. Det kan være her, at Beckhams fodboldklub skal fødes eller flyttes til.

Den tidligere engelske landsholdsspiller og nu pensionist David Beckham har sat jagten ind på at finde en klub, som han kan overtage. Da David Beckham lavede aftale med Major League Soccer, MLS, i USA, fik han samtidig skrevet ind i sin kontrakt, at han skal have muligheden for at købet et "franchise", som han dermed kan blive ejer af.

Om han overtager en eksisterende klub eller skal starte en klub op fra bunden er ikke skrevet ind i kontrakten, men i denne weekend var den 38-årige tidligere LA Galaxy i Miami for at kigge på faciliteter til en måske kommende klub.

Ifølge Sky Sport er der ikke nogen aftale på plads om at købe et af de andre hold, ligesom man i øjeblikket er ved at vurdere, hvilke andre byer der kan have brug for et hold. I amerikanske sportsgrene kan en klub godt flytte til en anden by, ligesom nye klubber kan laves på ingen tid i en hvilken som helst by.

MLS har tidligere forklaret, at man er særdeles interesseret i at få David Beckham ind på markedet. Måske fordi det også vil åbne økonomiske perspektiver for resten af ligaens klubejere.