Thychosen: Vi arbejder med delmål
Illustration
Superliga

Thychosen: Vi arbejder med delmål

FC Nordsjælland fokuserer ikke så meget på stillingen. I stedet arbejder de med delmål for tre-fire kampe ad gangen.

FC Nordsjælland fik en skidt start på sæsonen, og derfor er holdet aktuelt under stregen i Superligaen efter 14 runder. Det skyldes ifølge nordsjællænderne selv, at der blandt andet er mange nye ansigter i truppen, og at det tager tid at spille holdet sammen.

En af de nye spillere er Oliver Thychosen. Han kom til fra Vejle i 1. division, og at FCN skulle lige under stregen så langt inde i sæsonen var ikke lige noget, han havde forudset, da han skiftede.

- Nej, jeg havde ikke regnet med, at vi skulle ligge under stregen efter 14 runder, men vi startede skidt på grund af mange forskellige ting, og nu må vi arbejde ud fra det udgangspunkt, vi har. Ligaen er tæt, og der kan nå at ske meget endnu, siger han til tipsbladet.dk.

Alt det nye i truppen og ligastarten taget i betragtning har holdet ikke sat sig et decideret mål for sæsonen, fortæller han. De arbejder i stedet med kortsigtede, resultatmæssige mål.

- Vi gør det, at vi arbejder med delmål for tre-fire kampe, hvor vi siger, at vi helst skal samle et bestemt antal point. Det skal helst ikke være sådan noget, hvor vi kigger på tabellen hele tiden. Vi prøver at tage små skidt og blive bedre hele tiden.

- Og jeg synes, vi tager små skridt hele tiden, og jeg kan se forbedringer i næsten hver kamp. Nu mødte vi et rigtig godt FCK-hold i Parken i weekenden, hvor vi ikke var helt klar, og de var rigtig gode. Så der blev vi straffet. Men ellers synes jeg, vi har vøret mere stabile i de seneste kampe. I hvert fald kan vi mærke det inde på banen. De interne relationer og aftaler er mere tydelige nu, så selv om vi selvfølgelig stadig kan blive bedre, så er vi på rette vej, siger han.

FC Nordsjælland møder SønderjyskE i weekenden, og sønderjyderne er det eneste hold, der ligger under FC Nordsjælland i ligaen lige nu.