Roma-træner jubler over belgisk tilgang
Illustration
Serie A

Roma-træner jubler over belgisk tilgang

Tilgangen af Radja Nainggolan vil gøre Roma stærkere, mener træner Rudi Garcia, der afviser, at Miralem Pjanic samtidig er på vej væk.

Roma har hentet markant forstærkning i form af den dynamiske belgier Radja Nainggolan, som gennem flere sæsoner har været den helt store profil hos Cagliari. Nainggolan har længe været rygtet væk fra Sardinien, og en perlerække af italienske storklubber har vist deres interesse. Det blev dog i sidste ende Roma, der vandt kapløbet om belgieren, og det glæder træner Rudi Garcia.

- Vi bliver helt sikkert et stærkere hold med Radja. Vi har ikke bare hentet ham til anden halvdel af denne sæson, men også for fremtiden. Vi håber at spille i Europa i næste sæson, så det er vigtigt at have flere muligheder at vælge imellem, siger Rudi Garcia på pressemødet forud for opgøret i Coppa Italia i morgen mod Sampdoria.

Tilgangen af Nainggolan har samtidig sat spørgsmålstegn ved, om den bosniske landsholdsspiller Miralem Pjanic dermed er på vej væk fra klubben, eftersom begge spillere umiddelbart dækker den samme plads. Det afviser Garcia dog.

- Der sker ikke ændinger med Miralem. Nainggolan kan spille alle tre positioner på midtbanen. Han er en allround-spiller, lyder det fra en franske træner.

25-årige Radja Nainggolan har skrevet kontrakt med Roma frem til 29018.