Tidligere AGF'er kan presse Olsen i Strømsgodset
Illustration
Skandinavien

Tidligere AGF'er kan presse Olsen i Strømsgodset

Strømsgodset er ikke færdig med at hente midtbanespillere til klubben. Den tidligere AGF'er Mohammed Abu meldes på vej til klubben. 

Den danske midtbanespiller Patrick Olsen har netop skrevet under på en lejekontrakt med den norske klub Strømsgodset, men nu ser det ud til, at der allerede er konkurrence på vej til den unge dansker, der er lejet ud til klubben for hele 2014. 

Ifølge det norske medie Drammens Tidende arbejder Strømsgodset således på at hente endnu en midtbanespiller til klubben. Der er tale om Manchester City-spilleren Mohammed Abu, der i efteråret var lejet ud til Superliga-klubben AGF uden at få et eneste minuts spilletid. 

Abu har næppe nogen fremtid i Manchester City, men kan altså vende tilbage til Strømsgodset, der tidligere har lejet spilleren i den engelske klub. Denne gang skulle der dog være tale om en permanent kontrakt. Strømsgodsets sportschef Jostein Flo vil ikke bekræfte, at klubben ønsker at tilknyttet Mohammed Abu, men han siger dog, at der er mere konkurrence på vej til Patrick Olsen og de øvrige midtbanespillere i klubben. 

- Vi skal have en midtbanespillere mere ind. Vi har meget fokus på det de næste to uger, siger han til det norske medie. 

Strømsgodset er angiveligt også udkig efter en angriber, og her nævnes den tidligere OB'er Marcus Pedersen som et emne.