Rasmus Falk ønsker højere bundniveau
Illustration
Generelle

Rasmus Falk ønsker højere bundniveau

Rasmus Falk fornemmer større optimisme i OB forud for forårssæsonen. 

Når OB tager hul på forårssæsonen på lørdag med en kamp mod FC Midtjylland, er det med fornyet optimisme efter en opstartsfase, hvor holdet har forsøgt at forbedre sig i forhold til efterårets svingende spil. 

Offensivspilleren Rasmus Falk mener, at fynboerne står godt rustet til foråret, der kommer. 

- Vi har arbejdet tættere sammen, og det har været en rigtig god opstart. Vi har fået arbejdet med mange af de ting, som vi skal forbedre, og det har været godt for os, siger Rasmus Falk til tipsbladet.dk.

OB har i de seneste to forårssæsoner underpræsteret gevaldigt med to tiendepladser til følge. Denne gang er fynboerne bedre forberedt, mener Rasmus Falk. 

- Der bliver mange tætte kampe, og banerne er nok ikke til god fodbold i starten. Det kan blive tilfældigheder, der afgør det, og det skal vi være bedre til at håndtere end i de sidste par sæsoner. Udefra er holdningen nok, at man ikke kan regne med OB, men vi skal levere mere stabilt og vores bundniveau skal være højere, siger Falk. 

Første modstander i foråret er som bekendt FC Midtjylland, og Rasmus Falk mener, at OB har gode muligheder for at tage tre point mod midtjyderne. 

- Det er altid svært mod FC Midtjylland, men jeg er glad for, at vi har dem på hjemmebane. Når vi spiller op til vores bedste, kan vi slå alle, men vi rammer bare ikke det niveau så ofte. Vi tror på en sejr, og jeg fornemmer en god optimisme i hele truppen, siger han. 

OB indleder foråret på syvendepladsen i Superligaen, og Rasmus Falk mener, at det er realistisk at gå efter en midterplacering i foråret. 

- Efter to tiendepladser er en midterplacering fin, og det er det officielle mål at slutte mellem fem og otte. Det er det, vi går efter, og vi vil også gerne mere end det, men selvfølgelig skal vi ikke længere ned, siger han.