FCM-anfører: Ligaens bedste hold mødes lørdag
Illustration
Superliga

FCM-anfører: Ligaens bedste hold mødes lørdag

Kristian Bak mener ikke, at FC København og Brøndby er ude af mesterskabskampen, men han ser frem til en spændende topkamp på lørdag. 

Efter FC Københavns nederlag til AaB og FC Midtjyllands sejr over Randers, er der en ny situation i toppen af Superligaen. De to jyske hold har nu henholdsvis ni og syv point ned til forfølgerne fra FC København og Brøndby, men selvom forspringet er stort med ni kampe tilbage, er der ifølge FC Midtjyllands anfører Kristian Bak ikke noget afgjort. 

Kristian Bak slår således fast, at Brøndby og FC København ikke er sat af i guldkampen. 

- Der er skabt et hul til Brøndby og FCK, men jeg ser det ikke som afgjort endnu. Der er stadig ni kampe tilbage og mange point at spille om. Det er stadig åbent, og der er muligheder for alle fire hold, siger Kristian Bak til tipsbladet.dk.

- Brøndby er godt kørende, og selvom FC København har haft lidt problemer, har vi stor respekt for de andre hold. AaB ser stærke ud, og jeg tror, det bliver tæt, tilføjer han. 

På lørdag spiller FC Midtjylland netop mod AaB i en kamp, der er blevet udråbt som en guldfinale. Sådan ser Kristian Bak ikke på det, for selvom han mener, at ligaens to bedste hold mødes på lørdag, er det ikke nødvendigvis den danske mester, der findes mellem de to mandskaber. 

- Vinder vi den kamp, vil vi stå stærkt, men uanset hvordan det kommer til at gå, vil der stadig være otte kampe endnu. Det er en god situation, og vi glæder os til at spille kampen. Det er ligaens to bedste hold, der møder hinanden på lørdag, og det er en drøm at få lov at spille sådan en kamp på vores hjemmebane. Der er nogen, der vil kalde det en guldkamp; jeg vil bare sige, at det er de to bedste hold i øjeblikket, og at det er åbent endnu, siger Kristian Bak.