FC København - FC Nordsjælland: Bedst og værst
Illustration
Superliga

FC København - FC Nordsjælland: Bedst og værst

Hvem løb med opmærksomheden i Telia Parken? Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem FC København og FC Nordsjælland.

Tipsbladet.dk i Telia Parken

FC København - FC Nordsjælland 2-1 (1-0)
1-0 Mathias Zanka Jørgensen (44)
2-0 Nicolai Jørgensen (60)
2-1 Kim Aabech (90)

Kampens bedste:

FC København:
Mange havde nok regnet med, at Pierre Bengtsson var fortid i FC København på nuværende tidspunkt, men svenskeren er der endnu, og det skal alle i klubben være meget tilfredse med. Assistkongen kan lidt af det hele på en fodboldbane, og mod FC Nordsjælland markerede han sig igen med flere gode aktioner såvel offensivt som defensivt - og naturligvis en assist.

FC Nordsjælland:
FC Nordsjælland-spillerne stod ikke i kø for at levere store præstationer denne lørdag, men Martin Vingaard diskede op med en af de bedre for Farum-klubben. Midtbanespilleren kan stadig blive endnu bedre, men den tidligere FCK-spiller slog nogle gode afleveringer og var en god dirigent på midten.

Kampens værste:
Hvis Andreas Cornelius var lidt rusten lige efter tilbagekomsten fra Cardiff, var der ikke noget at sige til det, men nu har angriberen efterhånden været i FCK længe nok til, at rusten må være banket af. Det kunne man bare ikke rigtig se i lørdagens kamp. Brændte chancer, missede tæmninger og flere fejlafleveringer var på menuen fra Cornelius, der burde have scoret efter bare ti sekunder.

Kampens detalje:
Mathias Zanka Jørgensen gjorde hjemmebane-comeback for FC København ved at bringe løverne foran med 1-0 efter 44 minutter. Dermed gjorde han en i forvejen speciel dag for ham og FCK-fansene endnu mere speciel. Zanka er kommet hjem!