Troels Bech var tæt på landstrænerjobbet
Illustration
Landshold

Troels Bech var tæt på landstrænerjobbet

Troels Bech var i 2010 til samtale med Jim Stjerne Hansen.

I 2010, da Moren Olsen meldte ud, at han agtede at stoppe som landstræner, blev der hurtigt igangsat en kædereaktion af spekulationer over hvem, der mon kunne være blandt kandidaterne til at overtage landtrænerposten.

Og ganske rigtigt: Mange medier spåede, at den nu fyrede OB-træner Troels Bech var blandt de første navne i den daværende DBU-generalsekretær Jim Stjerne Hanens blok. 

- Jeg kan bare bekræfte, at jeg havde nogle samtaler med Troels Bech, dengang jeg troede, at vi skulle finde en anden end Morten Olsen. Vi havde nogle særdeles gode samtaler, siger Jim Stjerne Hansen til BT og tilføjer:

- Jeg synes, Troels Bech tilstræber at spille noget god fodbold, og så synes jeg, at han er en dygtig træner. Altså, han er god både ude på banen, og han er god ved taktikbordet, så jeg synes, at han indeholder en række kvaliteter. 

- Jeg har altid anset Troels Bech for at være et trænertalent, og han har præsteret fantastisk gode resultater med middelmådige hold, og så har han præsteret måske mindre gode resultater med hold, som man tiltroede højere placeringer, end det han har fået med dem. Men at han er en dygtig træner, har jeg ikke været i tvivl om, lyder det fra Jim Stjerne Hansen.

Også Troels Bech bekræfter historien, men han ønsker ikke at gå længere ind i fortidens fortrolige affærer.

Som de fleste nok ved, fortsatte Morten Olsen på landstrænerposten.