Supertalentet Ødegaard tilbydes fem år i Madrid
Illustration
Skandinavien

Supertalentet Ødegaard tilbydes fem år i Madrid

Martin Ødegaard på kun 15 år kan meget vel ende i Real Madrid. Den spanske avis Marca skriver, at Real Madrid har tilbudt Ødegaard en femårig kontrakt og en masse løfter.

Det kan meget vel blive Real Madrid, der får held med at lokke stortalentet Martin Ødegaard til klubben. For 15-årige Ødegaard, der fortsat spiller for Strømsgodset lidt endnu, er på vej til at lande en ny klub. Og den klub bliver Real Madrid, melder det spanske medie Marca, der skriver, at Real Madrid har slået alle de andre store klubber i kampen om Ødegaards underskrift.

Martin Ødegaard er af Real Madrid tilbudt en femårig kontrakt, og den spanske klub skal have givet Ødegaard en masse løfter, skriver norske VG.

Løfterne er blandt andet, at Martin Ødegaard bliver registreret i førsteholdstruppen, ligesom han angiveligt får lovning på, at han skal spille på førsteholdet.

En anden mulighed kan være, at Martin Ødegaard udlejes det første år af sin tid i Real Madrid. For eksempel kan han sendes tilbage til Strømsgodset i et år, eller han kan ryge til en anden spansk klub.

Ødegaard er kun 15 år og kan derfor først underskrive kontrakten den 17. december, hvor den norske landsholdsspiller fylder 16 år.