Tidligere OB-angriber ønsket i Kina
Foto: Polfoto/Gregers Tycho
Superliga

Tidligere OB-angriber ønsket i Kina

Den tidligere OB-angriber Marcus Pedersen, der spiller for netop nedrykkede Brann Bergen, kan være på vej til kinesisk fodbold.

Den norske angriber Marcus Pedersen havde i 2012-2013 sæsonen et lejeophold i Odense, hvor han nåede at lave syv mål 24 kampe for fynboerne. Siden da gik karrieren videre til England og Barnsley, der også havde den norske angriber tilknyttet på en lejeaftale, inden Brann Bergen hentede Pedersen hjem til Tippeligaen sidste år.

Meget overraskende endte klubben dog med at rykke ud af den bedste, norske række, og derfor kan klubben se sig nødsaget til at sælge den løntunge Pedersen, selvom klubben har ytret ønske om at holde fast i angriberen.

Det har angiveligt fået klubber i Kina til at kigge nærmere på Pedersen, der står noteret for syv landskampe og et enkelt mål for Norge:

- Ja, jeg har hørt, at der skulle være noget interesse fra Kina, men jeg har egentlig lagt alt fra mig, mens jeg er på ferie, så kan jeg kigge på det senere. Jeg synes måske, at det er lidt tidligt bare at gå efter pengene, men det er da rart, at der er lidt interesse for mig, siger Pedersen grinende til den norske avis Aftenposten.

24-årige Marcus Pedersen står også noteret for otte mål i 19 U/21-landskampe for Norge.