Wieghorst: Vi har flere strenge at spille på nu
Foto: Gregers Tycho/Polfoto
1. division

Wieghorst: Vi har flere strenge at spille på nu

AGF-cheftræner Morten Wieghorst glæder sig over den offensive konkurrence, som er på det århusianske mandskab for tiden.

AGF er retur i Danmark efter en træningslejr i Spanien, og med lidt under en måned til forårets første turneringskamp i 1. divison skal holdet snart til at stå skarpt. Cheftræner Morten Wieghorst ser fortrøstningsfuldt på truppens beskaffenhed og noterer sig, at han har fået flere strenge at spille på i foråret.

- Vi så en masse positive ting og gode tendenser i alle kampe i Spanien. Som jeg ser det, så er vi godt på vej. I forhold til turneringsstarten mod AB, så har vi stadig nogle uger, så det giver os god tid til at bygge mere på især det fysiske. Taktisk skal vi stadig arbejde videre med vores muligheder, og jeg skal også tænke over de kombinationer, som vi kan bruge, for der har vi flere strenge at spille på nu, siger Wieghorst til Århus Stiftstidende.

I offensiven har flere spillere vist sig godt frem på træningslejren, og det glæder Morten Wieghorst.

- Jeppe Kjær har scoret en del mål i opstarten og har generelt set rigtig fin ud. Vi har fået Morten Nordstrand ind, der har givet os en anden dimension i spillet. Jesper Lange skal vi heller ikke glemme, han sluttede stærkt af, og var med på et vindende hold, så der er mange positive ting i vores set-up for tiden, siger cheftræneren videre.

AGF råder desuden over Mate Vatsadze, Kim Aabech Davit Devdariani, Marcus Solberg og Davit Skhirtladze til de forreste pladser.