Walcott afviser ballade med Wenger
Foto: Matt Dunham/Polfoto
Premier League

Walcott afviser ballade med Wenger

Hurtige Theo Walcott afviser at have haft et skænderi med manager Arsené Wenger, som engelske medier ellers har rapporteret.

Den engelske landsholdsspiller Theo Walcott har været meget skadet de senere år, men der er ingen tvivl om, at Arsenal-spilleren besidder meget kvalitet, når han altså spiller. Walcott har en hurtighed, som meget få kan matche, men hurtigheden har måske også gjort, at den tidligere Southampton-spiller har haft nemt til skader.

Theo Walcott blev i november klar igen efter en skade, der havde holdt englænderen fra banen i 11 måneder - godt nok var han også ude i hele december, men i denne sæson er det stadig kun blevet til spilletid fra start én gang. Det har fået engelske medier til at spekulere i, om Walcott har haft problemer med Wenger til træning - hvilket blandt andet også skulle have sin rod i, at de to parter ikke kan blive enige om en ny kontrakt. Noget, Theo Walcott dog afviser.

- Jeg plejer ikke at kommentere på falske rygter om mig selv, men rygter om kontraktproblemer og skænderi med min træner er helt forkerte, skriver Walcott på Twitter og uddyber:

- Der har slet ikke været talt om kontrakt, og jeg tænker ikke på min kontrakt, jeg tænker kun på at gøre det godt for Arsenal.

26-årige Theo Walcott har spillet i Arsenal siden 2006, og det er blevet til 202 ligakampe for London-klubben, for hvem han har scoret 47 gange. Walcott blev i øvrigt den yngste spiller nogensinde til at repræsentere England, da han den 30 maj 2006 i en alder af blot 17 år og 75 dage spillede for England mod Ungarn. Han kom nogle dage senere også med til VM-slutrunden i 2006.

Walcott har kontraktudløb om halvandet år.