Utrolig beskyldning: Tom Jones ødelægger Stoke
Foto: Lynne Cameron/Polfoto
Premier League

Utrolig beskyldning: Tom Jones ødelægger Stoke

Stoke-manager Mark Hughes beskylder den engelske sanger Sir Tom Jones for at ødelægge klubbens muligheder for Europa med sin sang, "Delilah"

Stoke City er ikke for alvor tæt på Europa League i denne sæson. I stedet skal klubben jagte en plads via fair play-listen, men heller ikke her set det alt for godt ud for Premier League-klubben, der indtager 17. pladsen på listen. Men hvordan kan dette egentlig være? Det spørgsmål har klubbens manager Mark Hughes nu en noget usædvanlig teori omkring. 

Der er nemlig ikke på banen, tingene går galt for klubben. I stedet er det den folkekære engelske sanger Sir Tom Jones, der ødelægger mulighederne ifølge manageren. Tilskuerne synger nemlig ofte sangen "Delilah", der ifølge nogle opfordrer til vold i hjemmet, og dette har en negativ virkning på Stoke-spillerne, mener Hughes: 

- Vi mister åbenbart teræn på listen, fordi fansene synger en sang med Tom Jones. Hvis de lader sig rive bare en smule med af stemningen, mister vi points på grund af deres opførsel. Det er helt utroligt, men hele skylden bør ikke går til sangen. Vi er heller ikke gode nok til at holde hovedet koldt, når det for alvor spidser til, siger Mark Hughes til Daily Mail og fortsætter: 

- Hvis ingen gør noget, får du seks points. Hvis fansene derimod synger Delilah, bliver det kun til fire. Hvis det hele tiden sker, er det klart, at man havner i bunden. Der er ikke noget galt med, at de synger den sang, men jeg mener, at det er skørt, lyder den noget utraditionelle kritik fra Mark Hughes. 

Tom Jones skrev Delilah i 1968.