FCK's bedste: Sur over udskiftning

Nicolai Jørgensen var sur, da han blev skiftet ud, men turde ikke spørge Ståle Solbakken om, hvorfor han blev taget af banen.

FCK vandt søndag aften 2-0 over Nordsjælland, hvor begge mål blev sat ind af Nicolai Jørgensen. Det første på hovedstød med fem minutter tilbage af første halvleg og det andet på straffespark to minutter inde i første halvlegs overtid.

Det blev dog også til en udskiftning for spilleren, der med tipsbladet.dk's briller var FCK's bedste spiller. Det var han ikke tilfreds med, og gav udtryk for det overfor 3+ efter kampen.

- Jeg var lidt sur på Ståle (da jeg blev skiftet ud red.). Jeg ville gerne have scoret hattrick, men sådan er det. Jeg scorer to mål, og det er dejligt. Jeg har ikke spurgt om en forklaring, siger Nicolai Jørgensen.

Hvorfor ikke?

- Det tør jeg ikke, lød svaret

Med sejren er FCK fortsat 11 point efter FC Midtjylland, men de har lagt en afstand på 11 point ned til Brøndby på tredjepladsen.