Leipzig-dansker om U/21-guld: Rammer vi dagen kan alt ske
Foto: Matthias Schrader/Polfoto
Landshold

Leipzig-dansker om U/21-guld: Rammer vi dagen kan alt ske

Danske Yussuf Poulsen er blandt Jess Thorups 23 udvalgte til U/21-EM. Han tror på, at Danmark har en chance for succes.

Denne sommer kan blive ganske speciel, for det danske U/21-landshold, der den 17. juni tager hul på U/21-EM i Tjekkiet. Her skal de danske talenter forsøge at få succes og i første omgang spille sig i semifinalen. Så kan alt ske. Men måske kan vi godt drømme om mere end en semifinale.

- Hvis vi rammer dagen, kan alt ske, lyder det iskoldt fra Leipzig-profilen Yussuf Poulsen, der var et sikkert kort i den danske U/21-landsholdstrup.

- Vi vil gerne opnå noget som hold. Vi vil vise os frem, og det vil vi gøre som en gruppe. Det er en stærk trup, og vi går ned for at vise, at vi er bedre end de andre. På det personlige plan er det også et stort udstillingsvindue, det største for ungdomsspillere. Der er så mange, der kommer og kigger, men jeg vil sige, at det ikke er vores primære fokus. Vi vil vise os frem som gruppe. Vise, hvor stærke vi er, siger Yussuf Poulsen videre.

Han kunne blandt andet se spillere som Lucas Andersen, Ryan Johnson Laursen, Patrick Banggaard og Mads Hvilsom blive fravalgt fra truppen. Det er et fint billede på, hvor stærkt det danske U/21-landshold er.

- Det siger bare alt om styrken i den her årgang. Lucas er fast mand, men ikke udtaget til truppen. Der er meget kvalitet, og det bliver bestemt ikke nemt for Jess Thorup at sætte holdet, siger Yussuf Poulsen.

Han har selv haft en udmærket sæson, hvor det er blevet til 11 scoringer i 2. Bundesliga for Leipzig.