Brøndby-talent: Kunne ikke sige nej til PSV
Benelux

Brøndby-talent: Kunne ikke sige nej til PSV

Brøndby-talentet Nikolai Laursen, der denne sommer er blevet solgt til PSV, er glad for at skulle prøve sig af i den hollandske storklub.

I sidste sæson blev han alle tiders yngste Brøndby-spiller, og han scorede efter fem minutter på banen i sin Superliga-debut, men trods den pæne succes har 17-årige Nikolai Laursen denne sommer skiftet Brøndby ud med PSV Eindhoven.
 
Det havde dog ikke noget med Brøndby at gøre, fortæller Laursen, der altid havde drømt om et skifte til udlandet.
 
- Brøndby ville gerne beholde mig, og jeg har ikke på nogen måde være utilfreds i Brøndby, men jeg fik en mulighed, som jeg ikke kunne sige nej til. PSV har en supergod plan for mig, og jeg kan komme derned og falde stille og roligt til. Højeste prioritet har været at blive en bedre fodboldspiller, og jeg tror, det er i PSV, jeg kan blive bedst lige nu. Man lærer en masse ting af at komme til et nyt land, siger Nikolai Laursen til Tipsbladet.
 
Den talentfulde offensivspiller ville gerne tage chancen i Eindhoven, selv om han netop var begyndt at få spilletid på Vestegnen.
 
- Jeg ved ikke, om man kan time og planlægge, at ”næste år skal jeg af sted” eller ”om to år skal jeg af sted.” Det var min mavefornemmelse, der sagde, at jeg skulle gøre det nu, og min familie syntes, det var et godt sted. Så må vi se, hvad fremtiden bringer. Jeg er i hvert fald helt sikker på, at jeg får en god fodbolduddannelse, og at jeg vil lære 1000 ting, selv om det ikke skulle lykkes at slå igennem dernede – men det er ikke noget, jeg tænker på. Jeg har selvtillid, og jeg tror på mig selv, siger Nikolai Laursen.
 
Teenageren har allerede spillet sin første træningskamp med de hollandske mestre, og han scorede et mål i 5-0-sejren over SV Dosko.
 
LÆS STORT INTERVIEW MED NIKOLAI LAURSEN I TIPSBLADET I DAG.