Esbjerg har stadig et øje på stærk forsvarsspiller
Foto: Janus Engel/Polfoto
Superliga

Esbjerg har stadig et øje på stærk forsvarsspiller

AC Horsens-forsvarer Bubacarr Sanneh er fortsat et emne for Esbjerg, men det er for tidligt at sige, om han lander i EfB.

Bo Henriksen krydser formentlig fingre for, at forsvarsspiller Bubacarr Sanneh også er at finde i AC Horsens, når transfervinduet lukker, for den gambiske forsvarsspiller er en af nøglerne, hvis AC Horsens skal have succes den sæson.

Klubben fra den næstbedste række har mistet flere profiler det seneste års tid på grund af dårlig økonomi, og den næste kan blive Bubacarr Sanneh, der er jagtet af flere klubber i Superligaen, som tipsbladet.dk tidligere har fortalt. Horsens købte i foråret Sanneh fri, efter han var på leje i klubben i sidste sæson.

Men Sanneh er et varmt navn hos flere klubber i Skandinavien, og Bo Henriksen har også ytret, at den gambiske forsvarsspiller allerede nu er god nok til at spille i Superligaen, hvor især Esbjerg er et varmt navn. Klubben har scoutet forsvarsspilleren, men ved også, at Sanneh er ikke billig. Det ligner dog et klassisk match, fordi Esbjerg mangler noget til defensiven og tidligere har vist, at klubben kan tage en 1.divisionsspiller og gøre denne til en profil, som det skete med Eddi Gomes, der efter kun et halvt år blev solgt til kinesisk fodbold.

- Sanneh er en dygtig spiller, men jeg kan ikke sige, om det er en spiller, vi er tæt på. Det er dog ikke nogen hemmelighed, at Niels Frederiksen (træner, red.) for nylig var på stadion for at se ham, og generelt følger vi 1. division nøje, siger Niels Erik Søndergård fra Esbjergs sportslige ledelse til tipsbladet.dk.

Om der kommer til at ske noget med Sanneh, afhænger af pris, og hvad Esbjerg vurderer i forhold til andre mulige emner. Det er en mulighed, at klubben i stedet vil gå efter en spiller, der kan dække en backplads også. Her er klubben hårdt ramt, for efter salget af Jonas Knudsen tæller truppen lige nu reelt kun Leon Jessen og Ryan Johnson Laursen, mens også den urutinerede 19-årige Marco Lund er back og i truppen. De to førstnævnte er i øvrigt skadet pt., dog er Leon Jessen på vej tilbage.

- Esbjerg er selvsagt en interessant klub med dygtige spillere, trænere og sportschef. Men om der er konkret interesse, vil jeg ikke kommentere på, siger agent Michael Kallback fra Neverland Management, der repræsenterer Bubacarr Sanneh.

Esbjerg fB har fået en dårlig start med blot et enkelt point i tre kampe denne sæson, og Niels Erik Søndergård har tidligere udtalt, at truppen skal forstærkes, inden transfervinduet lukker.