Medie: Juelsgård på plads i Brøndby
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk
Superliga

Medie: Juelsgård på plads i Brøndby

Jesper Juelsgård er på plads i Brøndby, skriver fransk medie.

Brøndby IF henter Jesper Julesgård. Det skriver Le Dauphine torsdag middag.

Ifølge avisen er Jesper Julesgård ikke til stede ved torsdagens træning i Evian, og det skyldes, at han er på vej til Brøndby for sammen med sin agent, John Sivebæk, at lægge sidste hånd på aftalen med de blå-gule. Brøndby køber Jesper Julesgård for et beskedent beløb, melder det franske medie. Ifølge Ekstra Bladet koster den tidligere FCM-back 2,2 millioner kroner.

Jesper Juelsgård skiftede til Evian sidste sommer, men han havde ikke en god første sæson, og det samme kan man sige om klubben, der endte med at rykke ud af den bedste franske række. Juelsgård har været brugt i sæsonens første kampe i Evian, men nu ser det altså ud til, at han har spillet sin sidste.

Med Jesper Juelsgård på plads i Brøndby, virker det helt sikkert, at enten Riza Durmisi eller Patrick Da Silva forlader klubben inden på tirsdag. Bedste bud er naturligvis Riza Durmisi, der ikke virker til at kunne nå til enighed med klubben om en ny aftale. Durmisis agent, Sedat Duraki, fastslog tidligere på ugen over for tipsbladet.dk, at venstrebackens fremtid ventes afklaret i morgen, fredag.