Sunderland-manager skoser Newcastle-født angriber
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk
Premier League

Sunderland-manager skoser Newcastle-født angriber

West Hams Andy Carroll er ifølge sin tidligere manager Sam Allardyce ikke professionel nok med sit fag.

Det var engelske Sam Allardyce, der hentede den hovedstødsstærke angriber Andy Carroll til West Ham, men siden ankomsten til London-klubben har Andy Carroll været plaget af skader. Ifølge Sam Allardyce, der snart udgiver bogen 'Big Sam', spilder den engelske angriber noget af sit talent.

I bogen, som The Sun har fået lov til at bringe uddrag fra, fortæller Sam Allardyce, der i øvrigt er præsenteret som ny Sunderland-manager, at Andy Carroll er for useriøs i sin tilgang til spillet.

- Andy kunne blive en endnu bedre spiller, hvis han pressede sig selv og arbejdede hårdere (til træning, red.). Han er nødt til at tage mere ansvar og indse, at en fodboldkarriere kan være forbi på et øjeblik.

- Han er for tilfældig med de ting, han gør. Han bringer også sig selv i situationer uden for banen, som en manager ikke har brug for. Og som han heller ikke selv har brug for.

- Han bryder sig ikke specielt meget om at se fodbold, og han er ikke interesseret i spillets historie. Men når han er fit, bør han være starter for England, skriver Sam Allardyce i bogen.

Sam Allardyce var manger for West Ham fra 2011 frem til sommeren 2015. Han blev i sommer fyret og er nu altså landet i et job hos nedrykningstruede Sunderland.

Andy Carroll brød igennem i Newcastle i sæsonen 2009/2010, hvor han var en vigtig brik på det hold, der rykkede tilbage i Premier League efter et år i The Championship. I efteråret 2010 fortsatte han med at hamre mål ind for Newcastle og blev i januar solgt for 350 millioner kroner til Liverpool. Her blev han dog ingen succes og røg videre til West Ham for mindre end det halve.