DBU: Michael Laudrup har sagt nej til landstrænerjobbet
Foto: Lars Poulsen/Polfoto
Landshold

DBU: Michael Laudrup har sagt nej til landstrænerjobbet

Legenden Michael Laudrup har takket nej til landstrænerjobbet, fortæller DBU.

Danmarks kommende landstræner kommer ikke til at hedde Michael Laudrup. Det har den 51-årige tidligere blandt andet Swansea- og Brøndby-træner oplyst til DBU.

Michael Laudrup, der så sent som i lørdags var medkommentator på El Clasico-kampen mellem Real Madrid og FC Barcelona, kommer dermed ikke til at blive den næste danske landstræner, som flere ellers havde håbet.

Det er DBU, der over for Ritzau fortæller, at Michael Laudrup klart og tydeligt har takket nej til jobbet som landstræner.

- Vi har haft en rigtig god dialog om selve opgaven sammen med Michael om perspektiverne for dansk landsholdsfodbold generelt.

- Michael har selv trukket sig fra dialogen, da han ikke mener, at landstrænerjobbet er det rette for ham på nuværende tidspunkt. Han har haft sine personlige årsager, siger Claus Bretton-Meyer til Ritzau.

Dermed ligner det for alvor, at Danmarks næste landstræner bliver Åge Hareide, der ifølge svenske medier bliver præsenteret som ny træner for Danmark efter Malmö FF's Champions League-kamp mod Paris Saint-Germain i denne uge.

Morten Olsen trak sig som landstræner i tirsdags, efter Danmark glippede EM-kvalifikationen.