Indskiftet Schürrle sikrede Wolfsburg-sejr

Andre Schürrle kom direkte fra bænken og sikrede Wolfsburg en 2-0-sejr ude over CSKA Moskva.

Gruppe B har siden første spillerunde været uhyre tæt, og spændingen ser ud til at blive bevaret helt til allersidst. Onsdag aften tog Wolfsburg et stort skridt mod ottendedelsfinalerne, da tyskerne vandt over CSKA Moskva i Rusland.

2-0 stod der på måltavlen efter dommerens sidste fløjt.

Der blev ikke scoret i første halvleg, men godt 20 minutter efter pausen faldt kampens afgørelse. Bas Dost satte Andre Schürrle, der netop var blevet indskiftet, i scene, og så kunne den tyske landsholdsspiller gøre det til 1-0 med stor hjælp fra CSKA-keeper Igor Akinfeev. Schürrle blev også dobbelt målscorer, da han gjorde det til slutresultatet 2-0 kort før slutfløjtet. Nicklas Bendtner kom på banen til de sidste godt seks minutter af kampen.

Resultatet øger presset maksimalt på Manchester United og PSV Eindhoven, før de tørner sammen på Old Trafford senere i aften.