Kaminski søger væk fra FC København
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk
Superliga

Kaminski søger væk fra FC København

FC Københavns reservekeeper Thomas Kaminski vil væk. Han er ikke tilfreds med den manglende spilletid.

Stephan Andersen sidder meget tungt på pladsen mellem stængerne i FC København, og det har Johan Wiland tidligere lidt under. Derfor spiller han nu i Malmö FF. Det fik i sommer FCK til at leje belgiske Thomas Kaminski i Anderlecht som reserve for Stephan Andersen, og reserve er i høj grad også, hvad han har været på Østerbro. Det er således kun blevet til spilletid i pokalen for Kaminski.

Det er han ikke tilfreds med, og derfor søger han nu væk fra FC København i det kommende transfervindue, selv om hans lejeaftale løber resten af indeværende sæson. Det skriver Het Nieuwsblad.

Hvis FCK er villige til at give slip på ham, vender han i første omgang tilbage til Anderlecht. Her vil modtagelsen i så fald være lunken.

- Vi hentede ham som talent i Beerschot, og han fik en fin kontrakt her, men han ville ikke være andenmålmand. Og med sådan en kontrakt, som han har, kan man ikke altid bede om at blive udlånt. Klubberne har oftest ingen interesse i at betale den fulde løn. Vi må se, hvad der er økonomisk muligt, men vi er ikke indsillede på at gå på kompromis. Thomas har stadig store kvaliteter, men han skal passe på ikke at blive stemplet som en spiller, der hele tiden skifter klub, siger Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck og tilføjer:

- Kaminski må stille sig selv nogle alvorlige spørgsmål.

Thomas Kaminski var i sidste sæson udlejet fra Anderlecht til Anorthosis Famagusta fra Cypern, hvor han var fast mand.