Iniesta efter sjusket sejr: Vi var for upræcise

Iniesta forsøgte ikke at pakke Barcelonas dårlige forsvarsspil ind i undskyldninger, da han efter holdets sejr på 2-1 skulle fortælle om kampen.

Barcelona havde lørdag en af de dage, hvor tingene ikke helt ville gå deres vej. Det blev dog alligevel til en sejr på 2-1 over Malaga i La Liga, men især i første halvleg havde holdet store problemer med at holde Malaga fra målet.

Det blev da også til en scoring fra Juanpi, der sendte bolden i mål til 1-1 efter 32 minutter.

Efter kampen var det Andres Iniesta, der skulle stå til ansvar for Barcelonas tvivlsomme spil i første halvleg, da han blev interviewet af den spanske sportsavis AS.

- Jeg kan ikke forklare det. Det er ikke nemt. Vi var alt for upræcise, som betød, at vi aldrig blev komfortable i vores spil. Malaga var altid på det rigtige sted, så de kunne udnytte vores fejl, siger Iniesta til sportsavisen.

I næste runde møder Barcelona Atletico på hjemmebane i en direkte duel mellem nummer ét og nummer to i La Liga. Og dem har Iniesta stor respekt for.

- Atletico vil være der indtil sæsonen er slut. De vil kæmpe med om mesterskabet, siger Barcelona-stjernen.

Barcelona er nu ét point foran Atletico, der spiller mod Michael Krohn-Dehlis Sevilla søndag.