FCK-spiller fravælger Danmark til fordel for Marokko
Superliga

FCK-spiller fravælger Danmark til fordel for Marokko

Midtbanespiller Youssef Toutouh har fravalgt at spille for Danmark, skulle Åge Hareide ønske at gøre brug af ham. I stedet er han nu til rådighed for Marokko.

23-årige Youssef Toutouh har tidligere leget med tanken om at stille op for Marokko frem for Danmark, hvor han ellers har spillet på diverse ungdomslandshold. Toutouh har nu taget sin beslutning, og han er gået med det nordafrikanske landshold.

Beslutningen er mulig, fordi Toutouh, der er født i Danmark, har marokkanske forældre. Han kalder det en beslutning med hjertet.

- Jeg har valgt at følge mit hjerte i det her. Min familie og jeg har rødder i Marokko, som betyder meget for mig, selv om jeg er vokset op i Danmark og er stolt af det, siger Youssef Toutouh til Ekstra Bladet og forklarer:

- Jeg har haft gode snakke med landstræneren og ser frem til at tage det skridt i mit fodboldliv, siger han videre.

Midtbanespilleren fra FCK har de seneste par sæsoner bygget på sit spil, og det er ikke utænkeligt, at han kunne kommer i betragtning til det danske landshold - specielt nu, hvor Åge Hareide kommer ind med nye ideer og input.

Toutouh spillede et flot efterår, hvor han spillede 15 kampe i Superligaen, scorede fire gange og stod for en målgivende aflevering en enkelt gang.