Målløs Gytkjær bekymrer ikke Rosenborg-træner
Benelux

Målløs Gytkjær bekymrer ikke Rosenborg-træner

Christian Gytkjær har ikke scoret i åbent spil for Rosenborg, men det er ikke noget, der bekymrer cheftræner Kåre Ingebrigtsen.

Om godt to uger sparkes turneringen i gang igen i Norge, og det betyder, at de 16 Tippeliga-mandskaber stadig har tid til at pudse formen, inden det går løs for alvor. Det er et faktum, der formentlig passer danske Christian Gytkjær udmærket.

Han er i vinterens løb skiftet fra FK Haugesund til mestrene fra Rosenborg, og angriberen har været med hele opstarten i sin nye klub. Det har imidlertid været lidt op ad bakke for Gytkjær, der ikke har scoret i åbent spil i en eneste af Rosenborgs testkampe, og det er noget, der er blevet lagt mærke til i Norge, hvor danskeren har været en notorisk målmaskine de seneste sæsoner.

Rosenborg-træner Kåre Ingebrigtsen understreger imidlertid, at han ikke er bekymret over sin målløse dansker.

- Vi har ikke sat Gytkjær op og givet ham mange målchancer. Holdet skal spille ham til flere muligheder. Det vigtigste for mig er det, jeg ser til træning, og der scorer han mål. Jeg er meget tilfreds med Christian, siger cheftræneren adressa.no.

Christian Gytkjær scorede sidste år ti mål for Haugesund, mens han i 2014 blev den næstmest scorende spiller i Tippeligaen med 15 fuldtræffere.