Brøndby: Ingen bedre kandidat end
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk
Superliga

Brøndby: Ingen bedre kandidat end "Turbo"

Brøndbys sportschef Troels Bech glæder sig over, at det er lykkes at hente Bent "Turbo" Christensen Arensøe tilbage til klubben.

Der er stor glæde i Brøndby over at kunne byde velkommen tilbage til Bent "Turbo" Christensen Arensøe. Den nuværende U19-landstræner stopper i DBU for at tiltræde som A+-træner pr 1. april.
 
- Vi er utroligt glade for at kunne præsentere Bent Christensen Arensøe som A+-træner i Brøndby IF. Vi har kigget på mange rigtig dygtige og interessante kandidater, men da Bent blev en reel mulighed, var valget ikke svært.
 
- Hans fortid som både spiller og træner i klubben, for både Alka Superliga-mandskabet og talenterne, giver ham en unik indsigt i vores arbejde og det fællesskab, der præger Brøndby IF. Bent har siden 2005 haft talentarbejdet i fokus som træner for blandt andet U19 i Brøndby og som U19-landstræner siden 2013, så vi kunne ikke have ønsket os en stærkere kandidat til opgaven, lyder det fra sportsdirektør Troels Bech.
 
Bent ”Turbo” Christensen Arensøe ser frem til igen at vende tilbage til Brøndby IF.
 
- Min trænerkarriere har været koncentreret om talentudvikling - først som U19-træner i Brøndby IF og siden som landstræner for U19-landsholdet - og at være med til at udvikle talenter til det højeste niveau i Danmark er noget af det mest spændende, jeg kan forestille mig. 
 
- Brøndby Masterclass har allerede et rigtig stærkt fundament, og jeg glæder mig til at bygge oven på dette og give Danmarks bedst sammensatte talentudviklingsprogram endnu et løft, siger Bent Christensen Arensøe.

Bent Christensen Arensøe har haft tre år i DBU som U-landstræner men havde i tiden inden da syv år som blandt andet ungdomstræner i netop Brøndby IF, hvor han dog også nåede en rolle som assistenttræner for Superliga-holdet.