Mikel langer ud efter José Mourinho
Foto: John Walton/Polfoto
Premier League

Mikel langer ud efter José Mourinho

John Obi Mikel havde en hård tid under José Mourinho, og nu langer Chelsea-spilleren på ny ud efter portugiseren.

Chelsea FC var nat og dag under José Mourinho. Portugiseren sikrede London-klubben et flot mesterskab, men i denne sæson gik det helt galt for klubben, der endte med at fyre "The Special One". Også i spillertruppen gav José Mourinho flere gange anledning til debat. Efter sit exit har flere spillere da også sendt stikpiller mod den tidligere manager, og en af dem er John Obi Mikel. 

Mikel har tidligere sendt hårde ord afsted mod Mourinho, og nu benytter han landsholdspausen på igen at være kritisk mod sin tidligere manager: 

- Jeg tror, at selvtillid betyder alt. Hvis en manager ikke tror på dig, så kan du stole på, at du ikke lykkedes med noget som helst. Selv hvis du gjorde alt rigtigt, kunne du være sikker på, at han nok skulle finde de mindste af dine fejl. Folk ændrer sig som tiden går. Måske fandt han med tiden ud af, at han kunne gøre tingene bedre anderledes. I hvert fald havde han tydeligt ikke brug for mig mere, siger John Obi Mikel på et pressemøde med landsholdet og fortsætter:

- Fodbold kan være en hård omgang. Når der kommer en ny manager ind, der fra starten ikke tror på dig, så spiller han bare ikke med dig. Manageren har et stort ansvar i kampen for, at spillerne har selvtillid, udtaler Mikel.

John Obi Mikel er aktuelt afsted med Nigeria´s landshold.